Dette frokostmøtet fant sted i Arendal Kulturhus onsdag 18. november.

Temaet var digital markedsføring – fellesbetegnelsen på bruken av web, sosiale medier og analyseverktøy for å nå kunder og spre budskap.

Møtet startet med en halvtimes mingling hvor vertskapet, Arendal Kulturhus, bød på en fantastisk og velsmakende tapas-frokost.

Over 50 fremmøtte, både medlemmer og inviterte gjester, fikk så faglig påfyll gjennom presentasjonen «Digital Markedsføring – hva er viktig å tenke på?» ved Arnfinn Øynes, daglig leder i SSR reklamebyrå.

Arnfinn kom inn på sammenhengen mellom nettsiden, hva man gjør på sosiale medier (fortrinnsvis Facebook), og hvor viktig innholdsmarkedsføring og søkemotoroptimalisering blir i tiden som kommer. Han snakket også om e-postmarkedsføring, annonsering på nettaviser og aktiv bruk av analyseverktøy for hele tiden forbedre effekten av reklamen og kommunikasjonen.

Arnfinn poengterte at samspillet mellom den digitale markedsføringen er viktig for å oppnå effekt, og at bruk av analyseverktøy er til god hjelp for å nå kundene, og oppnå det man ønsker i sin markedsføring. Her var det faglig påfyll og nyttig info for alle, presentert på en god og forståelig måte.

Markedsforum Aust-Agder takker kulturhuset for flott oppvartning, Arnfinn for en solid og god fremføring, og alle som kom!