Prana kafé ønsket velkommen med vegetarfrokost i Torvgata 7, tidlig torsdag morgen 15. mars.

Torvgata 7 er et kreativt, spennende og fremtidsrettet felleskap i tidligere Jarle Matchs lokaler midt i Arendal sentrum. Her finner man co-works med mange forskjellige nyskapende virksomheter, møterom, butikkafé, fotostudio og visningsrom. Det fortalte Mona Hauglid da hun ønsket de rundt 25 årsmøtedeltagere velkommen ned i den kreative etasjen.

Det formelle årsmøtet foregikk rolig og behersket, med få kritiske innvendinger til arbeid og arrangementer som ble utført i 2017. Styreleder Ståle Almenning leste årsmeldingen, og sekretær og styremedlem Elise Hannaas la frem regnskap og budsjett.

Revisor og æresmedlem Anne-Marie Beyer Larsen overlot i år fremleggingen av revisjonsberetningen til yngre krefter. Revisjonsmakker Helge Wiese-Hansen kunne bekrefte at saker og ting var iorden.

Elke Tunold og Karen Elise Boye ble takket av etter helhjertet og god innsats i styret. På vegne av valgkomitéen hadde Arnfinn Øynes følgende innstilling til nytt styre: Ståle Almenning som leder, Nina Øen som nestleder, Silje Granhaug, Elise Hannaas og Sigurd Løschbrandt som styremedlemmer, og Tone Pernille Sivertsen og Lise Bakke som varamedlemmer. Elise Hannaas fortsetter som sekretær. Anne-Marie Beyer Larsen og Helge Wiese-Hansen fortsetter som revisorer. Valgkomitéen fortsetter som før, med Arnfinn Øynes, Inger Elise Nipedal og leder Ellen Raaum Rekdal.

Etter årsmøtet fikk vi høre Leif Arne Dalane fortelle om markedsstrategien til Sharebox, en lokalt gründerbedrift som løser problemet med å utveklse nøkler, ved hjelp av sentralt plasserte nøkkelskap som kan betjenes via en app på mobilen. Sharebox er i ferd med å bre seg utover i Norge, Sverige og Danmark. Snart står andre Europeiske land for tur.

 

 

Årsmøtepapirer

Protokoll generalforsamling for 2017

Foto: Mona Hauglid