STORMBERG har gjort mange grep både for miljø og mennesker. Dette har vært en oppskrift som har bidratt til 360 millioner i omsetning. Steinar Olsen forteller hvorfor og hvordan bærekraft er viktig for merkevaren Stormberg. 

VOSS WATER har gjort avfall om til verdier, og har snudd underskudd til overskudd gjennom en rekke bærekraftige tiltak.

ASKO har ambisiøse klimamål. Vi har hørt om solceller på taket og el-lastebiler, men det er langt fra de eneste tiltakene bedriften gjør. Peder Syrdalen har mer å formidle.

HENNIG OLSEN IS har som mål er å gjøre bærekraft til en driver for konkurransekraft. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Hør hvordan isgiganten utøver sitt samfunnsansvar.

PETTER GULLI er kreativ leder i Good Morning og har over lenger tid vært aktiv i diskusjonen om ansvaret som ligger hos oss som bedrifter og markedsførere i møte med det grønne skiftet. Petter er en av landets mest populære foredragsholdere, og kommer til oss med tittelen «Fra klimakommunikasjon til klimamotivasjon».

I tillegg til foredragsholderne får vi innsmett av Såpefabrikken, Unwrapped, Våre strender, Southcoast farms og Engeslandstunet Økolandsby.

Inspirasjonsseminaret går av stabelen mellom kl. 13 og 16, og du kan kjøpe egen billett for dette. Fra kl. 16.30 serveres det en smakfull tapasmeny, og midtveis i middagen deler vi ut prisen Årets Markedsfører i Aust-Agder 2017. Etterpå fortsetter festen med mingling og club music til langt utpå kvelden.

Grønn Suksess Smitter er et samarbeid mellom Markedsforum Aust-Agder og Arendal Næringsforening.

Info om tider, priser og påmelding finner du her.