Markedsforum fyller 30 år og jubileet ble feiret med pomp og prakt under årets store inspirasjonsseminar Suksess Smitter, torsdag 30. september i Arendal Kulturhus. Arrangementet, som normalt går av stabelen i februar måned ble i år flyttet til høsten grunnet koronarestriksjoner.

Vi startet med frokostbuffet à la «Afternoon Tea» i foajeen akkompagnert av Jakob Tørå Heier på gitar og beveget oss deretter inn i Lille Torungen som var pyntet med svart og gull i anledning jubileet. Konferansier Tone Pernille Sivertsen ledet oss stødig gjennom programmet.

Mathias Herseth Spieler fra The Flying Culinary Circus ga oss et spennende innblikk i kokkegruppens markedsføringsstunt og tryllet frem en matrett på scenen. I pausen ventet en smakebit til alle gjestene.

I «Markedsforums Historietime» fikk vi et tilbakeblikk på oppstarten av Markedsforum og utviklingen av designbransjen med Anne-Marie Beyer Larsen, Rolf Larsen, Arnfinn Øynes og Sidsel Pettersen i samtale med Tone Pernille.

Finalistene til prisen Årets Markedsfører var Lekekassen, Arendal By og Eurospar Brokelandsheia og disse presenterte sine case:

Andreas Skalleberg fra Lekekassen viste oss eksempler på hvordan lekebutikken ved hjelp av målrettet digital markedsføring doblet omsetningen i 2020.

Tore Solstad fra Eurospar Brokelandsheia fortalte om hvordan de ved hjelp av humoristiske videoer på sosiale medier har nådd store deler av Sørøst-Norge og Sørlandet.

Årets Markedsfører 2020 ble Arendal By. Sverre Knudsen fortalte om konseptet Sommer i byen og hvordan kombinasjonen av fysisk og digital markedsføring skapte engasjement og trafikk til byen under koronasommeren 2020.

Trond Skjæveland fra juryen presenterte finalistene og delte ut prisen. Premien bestod av en mandolin, diplom og en annonsepakke i Agderpostens kanaler til en verdi av 70 000 kroner.

Det ble også delt ut hedersutnevnelser til bedriftene som hadde vært medlem fra starten, styreledere og sekretariat i Markedsforum gjennom tidene og til medlemmene som hadde vært på flest medlemsmøter de siste fem årene.

I overkant av 60 personer var til stede i salen.

Tusen takk til alle som deltok på Suksess Smitter, både på scenen og som publikum.

 

STEMNINGSBILDER
Foto: Mona Hauglid Foto