Øivind Berg har skrevet et imponerende antall bøker for barn og voksne med tema norsk natur og friluftsliv. Blant annet står han bak praktbøkene Sørlandet, Raet og Skagerrak. Øivind fikk Sørlandets litteraturpris i 2015, og Aust-Agders fylkeskulturpris i 2017.  

Isak Knutsen er 16 år gammel og over snittet glad i friluftsliv. Han har sin egen friluftsblogg, og den er så bra at han gikk helt til topps i Nordic Outdoor Blogger Award 2017. Rett etter frokostmøtet legger Isak ut på sin lengste tur hittil. Sammen med en kamerat skal han gå Norge på langs fra Lindesnes til Nordkapp!

Frokostmøtet blir arrangert på passende sted, på Bjellandstrand Gård, midt i Raet Nasjonalpark. Bjellandstrandfolket serverer kortreist frokostbuffet, og hvis været tillater det kan vi nyte maten ute i rosehagen. Vi får også høre litt om spennede planer og prosjekter på Bjellandstrand.


Påmelding
Påmelding senest 29. mai kl. 12.00.

Medlemmer i Markedsforum Aust-Agder deltar kostnadsfritt på frokostmøter – det er inkludert i medlemskapet. Er du ikke medlem? Bli medlem her!

Kr 300,- for ikke-medlemmer.