Torsdag 2. september kunne vi endelig ønske medlemmer velkommen KickOff og programslipp for kommende sesong. Arrangementet ble holdt hos Canvas Arendal på gjestehavna, i strålende sol, hvor vi fikk servert en helt fantastisk meny.

Omgivelsene og stemningen ble forsterket av nydelig sang fra Eva Vinjor Røssland, et ung talent vi garantert kommer til å høre mer fra. Hun ble flott akkompagnert av Leif Rino Müller på tangenter.

Styret presenterte programmet for resten av høsten, og en godbit vi kan glede oss til på nyåret. Vi har en positiv tro på tiden foran oss, og gleder oss til spennende frokostmøter og arrangementer.

Etter endt program på Canvas, var alle invitert til show i Bankgården – med forestillingen «Tatt av filmen» av Knut Nærum. Og for et show Eirik Langås Jørgensen, Petter Westlund og Mads Henriksen ga oss. Alle som er glad i et godt latterbrøl, flott musikk og noen fine historier om varmt vennskap satte pris på dette. Takk til Sparebanken Sør og Rolf Erik Nilsen, som gjorde dette mulig.

Det var veldig hyggelig å få treffe og være sammen med dere alle igjen, og takker for et morsomt, fint og innholdsrikt KickOff. Vi gleder oss til vi ses igjen!

 

STEMNINGSBILDER
Mona Hauglid Foto

...og noen fra da vår eminente fotograf Mona måtte avgårde: