Javascript disabled

You must have JavaScript enabled to utilize the full functionality of this website.

Forum for faglig påfyll og nettverksbygging

Aktuelt

Årsmøte og Sharebox i Torvgata 7

Årsmøtet i Markedsforum Aust Agder ble avsluttet med et inspirerende innlegg fra Sharebox som minnet om hvor viktig det er å se utover i nye markeder.

Vi trenger noen voksne som tar ansvar

Bærekraft er et høyaktuelt tema, også for næringslivet, markedsførere og merkevarebyggere. Likevel bryr vi oss bare sånn måtelig. På årets Suksess smitter hadde Petter Gulli et tydelig budskap: Vi trenger noen voksne som tar ansvar.

Mange ville vite mer om de nye personvernreglene

Fra 25. mai trer EUs nye personvernregler i kraft. Torsdag 18. januar møtte over femti interesserte opp for å lære mer da Markedsforum Aust-Agder og Arendal Næringsforening arrangerte frokostmøte om dette aktuelle emnet. 

Julefrokost med følelse av tilhørighet

Årets julefrokost fant sted Hjemme hos Wenche på Kokkeplassen i Arendal. Vertskapet ga oss julestemning, hjertevarme og følelsen av tilhørighet – en minnerik avslutning på MFAAs arrangementsår 2017.

Inspirerende formiddag på Sandøya!

MFAAs medlemsmøte denne novemberdagen fant sted på Sandøya utenfor Tvedestrand. Vertskapet fra Made on Sandøya serverte oss «sandøyfrokost», ga oss et innblikk i merkevarebyggingen av Made on Sandøya og ordnet til et mini-julemarked – kun for oss!

Grønn vekst er smart!

Det nytter ikke å snakke om dommedag hvis vi skal engasjere om klimaendringene. Det trengs en ny stor fortelling, nemlig at Grønn vekst er smart!   

Nye nettsider!

markedsforum.com er nå blitt en heldekkende digital nettløsning – til fordel for både foreningen og medlemmene.

Det nyvalgte styret

Det nyvalgte styret er med iver godt i gang med å planlegge årets arrangementer. Gled dere til spennende temaer med markedsføring og merkevarebygging i fokus!