Prisen for Årets Markedsfører løfter frem og gir heder til dyktige markedsførere, og tildeles den organisasjonen, bedriften eller enkeltpersonen som har gjort den beste markedsføringsjobben for sin merkevare i året som har gått.

"Å bli Årets Markedsfører har gitt oss i Sørmegleren store konkurransefortrinn. Nå er vi spente på hvem som vinner i år"

- Sørmegleren

Ingen er for liten

Har du lagt merke til en lokal bedrift som skiller seg ut med sin kreative reklame? Kjenner du til en organisasjon som fanger oppmerksomheten med sin unike tilnærming? Eller kanskje du vet om en nabo som markedsfører sine tjenester på en måte som får hele gaten til å snakke? Dette er de nominasjonene vi trenger!

Du kan nominere deg selv og så mange du vil, og siden vi i år også premierer årets enkelttiltak er ingen kandidat for liten. Enten det er deg selv, din arbeidsgiver, en kollega, eller en bedrift du beundrer – alle fortjener en sjanse til å skinne. Det kan være et arrangement, en kampanje, eller et kreativt påfunn som har vekket oppsikt. Dette er sjansen til å løfte frem de som tenker nytt og tør å utfordre det etablerte.

Fristen nærmer seg – Nominer før 5. februar

Hvis du vil se noen fra din by som vinner av Årets Markedsfører, enten det er Arendal, Grimstad, Froland, Risør eller et annet sted regionen vår, må du nominere. Ikke vent! Fristen for nominasjoner er 5. februar.

Nominer din kandidat her