DEL 1: SPORTVISION – FRA HOVE TRI TIL OL I BEIJING

I 2014 overtok SportVision AS «Rudy Project sportsbriller», og fra en lokal lansering i et lite miljø er de dag, takket være høyt fokus på kunnskap og sterk faglig erfaring, leverandør til Olympiatoppen og flere norske toppatleter.

I tillegg har SportVision AS jobbet med spesialoptikk siden 1999, og jobber i dag med medisinsk optikk, synstester, sportsoptikk og innfatninger. Gründer Rolf Lund har startet opp synssentraler over hele verden, og har i dag stilling som forsker innen synsvitenskap ved Eikholt Nasjonalt Senter. Han har tidligere i år også vært foredragsholder ved den prestisjetunge «The Chinese Neuro-Ophthalmological Society Conference 2019» i Beijing.

Foredragsholdere: Markedssjef Atle Tunsberg og gründer/medeier Rolf Lund

 

DEL 2: WORKSHOP: LÆR Å TA GODE SELFIES TIL SOSIALE MEDIER

Sliter du med å få fine bilder av deg selv til sosiale medier? Lyst til å lære hvordan proffene tar selfies? Her kommer en workshop med Mona Hauglid Foto som kan gi deg noen aha-opplevelser!

Kursholder: Mona Hauglid

 

Det vil på slutten av frokostmøtet bli salg av kolleksjons-prøver fra Rudy Project til gode priser!

Velkommen!

 

PÅMELDING
Påmelding senest onsdag 21. august kl. 12.00.

Medlemmer i Markedsforum Aust-Agder deltar kostnadsfritt på frokostmøter – det er inkludert i medlemskapet. Er du ikke medlem? Bli medlem her!

Kr 300,- for ikke-medlemmer.