Denne morgenen vil vi få servert julepizza, masse spennende brus-smaker, inspirerende foredrag toppet med bitter visesang fra det blide sørland av Andy The Candy! 


Kulturelt innslag
Dialekta er ikke så eksotisk som Stein Torleif Bjellas og artistnavnet er ikke like originalt som Erik og Kriss, men bitterheten blomstrer… Vi gleder oss til å underholdes av Andy The Candy!


«Giddovasjon ved Grimstad Brusfabrikk – vi er den nye brusen», foredrag v/ Kjetil Jørgensen
Kjetil Jørgensen har drevet Apotekergården i Grimstad i 20 år, og er naturlig nok opptatt av god mat og drikke. En dag kom tanken og ideen om at han sannelig hadde lyst til å produsere sin egen brus. Kjetil ønsket en voksen brus med masse smak, og det ble starten på Grimstad Brusfabrikk. De produserte i fjor 20.000 flasker med brus. I år produseres det 120.000. Målet er 300.000 flasker neste år. 

Foredraget hans vil ta oss fra den spede begynnelsen i 2018, der Grimstad Brusfabrikk var ment for kaféer og restauranter, til at de nå har fått bestilling fra Norgesgruppen og skal ut i 1.834 butikker over hele landet!

Bli inspirert av en dose giddovasjon, og kanskje du også finner en ny julebrus-favoritt?


Påmelding senest onsdag 4. desember kl. 12.00.
Medlemmer i Markedsforum Aust-Agder deltar kostnadsfritt på frokostmøter – det er inkludert i medlemskapet. Er du ikke medlem? Bli medlem her!