På dette halvdagskurset lærer du deg ti enkle grep som gjør tekstene dine mer treffsikre, engasjerende og overbevisende. Kurset henvender seg til alle som skriver i jobben – uansett om det er reklametekster til markedssjefen, nyhetssaker til nettsidene, kulepunkter til firmapresentasjonen eller julebrev til kundene. Målet er ikke å lære å skrive, men å lære å skrive bedre. Deltakerne jobber med tekster de allerede har skrevet, og gjennom praktiske øvelser lærer de å skrive tekster som blir lest, forstått, trodd og husket.


HVEM PASSER KURSET FOR?
Kurset passer for markeds- og kommunikasjonsansvarlige, informasjonsmedarbeidere, selgere, konsulenter og alle andre som skriver i jobben sin.


HVA LÆRER DU?

Lær deg ti enkle tips som:

- gjør teksten din mer engasjerende
- sikrer at du treffer leseren
- gir deg troverdighet
- gjør at budskapet ditt når ut - og inn
- gir deg responsen du ønsker deg

OM KURSHOLDEREN
Christoffer Leborg er tekstforfatter og har i 25 år hjulpet bedrifter og organisasjoner med å finne, formulere og formidle sine budskap. Christoffer har i flere år vært tilknyttet TEDxOslo, hvor han som Speakers Coach har hjulpet en lang rekke foredragsholderne med å gjøre sine idéer «worth sharing».PÅMELDING
Påmelding senest onsdag 18. januar kl. 12.00.

Medlemmer i Markedsforum deltar kostnadsfritt på dette kurset – det er inkludert i medlemskapet. Er du ikke medlem? Bli medlem her!

Kr 490,- for ikke-medlemmer