Oddvar Godø Elgvin, markedsansvarlig i Green Waves, skal fortelle hvordan han jobber med å informere, opplyse og til slutt generere leads på elbåtene selskapet selger. Norge er i front når det gjelder elbil, men hva skal til for å overbevise båtfolket om at vi skal oppnå det samme til sjøs? Hvordan klarer han å peile ut kursen slik at han treffe målgruppen på riktig måte?


Foto: Mona Hauglid Foto

Green Waves utvikler fremtidens elbåt-teknologi alt i dag og produserer elbåten GW 601, samt gjennomfører elektrifiseringer av eksiterende fritidsbåter. Selskapets visjon er å skape en mer naturnær og miljøvennlig opplevelse på sjøen. Besøk deres nettside her for mer informasjon.

Arrangementet avholdes på Restaurant Flyt i Arendal Gjestehavn hvor det ligger to ombygde utleiebåter levert og ombygd av Green Waves. Som en del av programmet gir Oddvar en omvisning i båtene og prøveturer for de som ønsker seg en lydløs båttur på fjorden.

Dette frokostmøte er for alle som ønsker å lære mer om markedsføring, strategi og ikke minst bli inspirert av målrettede arbeidsmetoder i et helt nytt og ukjent farvann. Så ta plass og bli med på turen, vi ses!

 

PÅMELDING
Påmelding senest onsdag 28. september kl. 12.00.

Medlemmer i Markedsforum deltar kostnadsfritt på dette frokostmøtet – det er inkludert i medlemskapet. Er du ikke medlem? Bli medlem her!

Kr 300,- for ikke-medlemmer