Vi inviterer til frokostmøte og foredrag om strategien, konseptutviklingen, markedsføringen og merkevarebyggingen av «Sommer i Byen» ved Sverre Knutsen, daglig leder i Arendal By.


PROGRAM

08.00 Frokost og mingling
08.30 Foredrag «Sommer i Byen – fra idé til snakkis» v/ Sverre Knutsen


«SOMMER I BYEN – FRA IDÉ TIL SNAKKIS»

Arendal By har som formål å bidra til en positiv utvikling og verdiskaping i byen. Sentrumsselskapet gikk en utfordrende tid i møte da koronasituasjonen satte sitt preg på byliv og sentrumsnæringen.

Både innbyggere og turister har strømmet til Arendal i sommer, og sentrum har vist seg fra sin beste side med aktiviteter, sommeridyll og mylder.

Arendal By har hatt en sentral rolle, og Sommer i Byen en stor faktor til det vellykkede resultatet. Stikkord er prosjekter og aktiviteter som bl.a. Arendal står sammen, ShopArendal, Folkets Byfest, Café Pollen, Sommer på Poppes, Bryggehygge på Langbrygga, Standup i Bankgården og Kontra Arendal.

Sverre Knutsen er 39 år, og bor sammen med sin samboer og to barn på Nedenes. Han har bakgrunn fra markedsføring fra BI, Kristiansand. Etter studier flyttet til Oslo og jobbet i et reklamebyrå. Videre har han jobbet med webutvikling, apper og diverse. I syv år jobbet han i et digitalt mediebyrå hvor han var med i ledelsen. Etterhvert flyttet han hjem til Arendal og jobbet litt i Agderposten og i Hove Music Festival. Etter dette fikk han tilbud om jobb i sentrumsselskapet Arendal By.

Håper å se deg!


PÅMELDING
Påmelding senest mandag 12. oktober kl. 12.00.

Medlemmer i Markedsforum deltar kostnadsfritt på frokostmøter – det er inkludert i medlemskapet. Er du ikke medlem? Bli medlem her!

Kr 300,- for ikke-medlemmer.