Frameworks er et samfunnsengasjert digitalbyrå som leverer nettløsninger, verktøy, systemutvikling, design, og kommunikasjon.

Vi i Frameworks er dyktige web utviklere som vil være med å løse reelle utfordringer og skape bærekraftige, kostnadseffektive og smarte løsninger. Frameworks ble etablert i 2003, og vi er 4 dedikerte eiere og ansatte med lang og allsidig prosjekterfaring. Vi holder til og stortrives i 4.Etasje på Sørlandet Kunnskapshavn i Arendal. 

Webutvikling: Vi arbeider med utvikling, rådgivning, design og drift av digitale løsninger. Vi lager skreddersydde nettløsninger, portaler og verktøy for nett og mobil. Smidig og i tett samarbeid med kunder og brukere.

Design: Ved bruk av moderne design metoder og rammeverk i tett dialog med kunder og brukere lager vi løsninger som er med på å skape  gode brukeropplevelser og underbygge identiet og funksjonalitet.

Riktig teknologi og systemutvikling: Vi har utviklere med lang erfaring med moderne teknologier og utviklingsrammeverk som vi bruker vi til å bygge bærekraftige og fleksible løsninger som varer lenge og tåler mye.

Grønt og samfunnsengasjert: Vi har spesialisert oss på nettløsninger og verktøy relatert til miljøinformasjon, klima, folkehelse, kunnskap og frivillighet. Vi driver grønt og vil være med å utvikle nye og bærekraftige forretningsmodeller!

Frameworks har vært klimanøytral virksomhet siden 2009 og vi ble miljøfyrtårnsertifisert i 2012. Vi har et spesielt fokus på nettløsninger og verktøy innen miljø, kunnskap, frivillighet og folkehelse. Vi utvikler og drifter store nettløsninger for både lokale, norske og internasjonale organisasjoner og bedrifter.

 

Kontakt

  • Besøksadresse: Sørlandet Kunnskapshavn, Eureka 1, 4 etg. Kystveien 2, 4841 ARENDAL
  • Telefon (bedrift): 976 38 028
  • E-post (bedrift): geir.andrew@frameworks.no
  • Kontaktperson: Geir Andrew

Lenker

Bransjestikkord